Vergoeding

Vergoedingen door de zorgverzekeraars

Ben je aanvullend verzekerd dan worden behandelingen in de meeste gevallen vergoedt. Als  cliënt is het vaak lastig om uit te zoeken of je  voor vergoeding  in aanmerking komt. Mocht je er niet uitkomen dan help ik je graag in mijn praktijk met het uitzoeken.  Ik sta in de Zorggids of Zorgvinder op de site van je Zorgverzekeraar vermeldt. de behandelingen cq gesprekken gaan niet af van je eigen risico!

K.V.K. inschrijfnummer: 20168888.

De factuur dient eerst betaald te worden en kan nadien gedeclareerd worden bij uw zorgverzekeraar.201

Het leeuwendeel van de mensen in behandeling vindt het fijn om hun problematieken of klachten privé te houden zonder dat alles in een landelijk registratiesysteem terecht komt.

Veel mensen zijn zich hier niet van bewust maar dit kan zeer nadelige gevolgen hebben voor het bijvoorbeeld willen verkrijgen van een hypotheek of arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Kortom binnen mijn behandelingen of sessies zal geen sprake zijn van etikettering.

Uw informatie is bij mij strikt privé en valt onder mijn beroepsgeheim waar ik een eed voor heb afgelegd.

In de zorggids op de websites zijn de therapeuten en artsen opgenomen die: lid zijn van één van de zes  koepelorganisaties.  Ik zelf ben aangesloten bij RBCZ

Het komt nogal eens voor dat je ook bij de zorgverzekeraar niet goed wordt geïnformeerd.

Het behoort in mijn praktijk tot de mogelijkheden om een sessie van een half uur  te doen  zodat  je de behandelingen indien wenselijk over het gehele jaar kunt uitsmeren. VBAG: Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze

Energetische of psychosociale therapie (eventueel met een creatieve werkvorm) wordt door vele zorgverzekeraars vergoedt. Het valt onder de categorie natuurgeneeskundige therapie (zie website VBAG).
logo vbag_0

 

Ik beschik tevens over een goed netwerk om je door te kunnen verwijzen.
V.B.A.G. geregistreerd: Licentienummer: 2100414A

rbcz-logo-transp