Over mij

Over mij

Kort profiel van Renate Beekman: 

Persoonlijk: Uit een huwelijk van 20 jaar heb ik 2 geweldige kinderen van wie ik zielsveel hou.   Het echtscheidingsgedeelte destijds was vooral voor mijn kinderen realiseer ik me steeds meer een moeilijke tijd. Zoveel jaar na dato heeft het mij persoonlijk  een enorme persoonlijke groei gebracht. Deze groei heeft er mede in geresulteerd dat ik nu een mooie goed lopende praktijk heb waarin ik anderen mag begeleiden. Tijdens deze groei heb ik samen gewoond met een man die me enorm heeft geïnspireerd tot waar ik nu ben.

Sinds december 2016 heb ik besloten om als single verder te gaan.

Mijn expertise:

  • HBO/WO werk- en denkniveau op pscychosociaal terrein. Mijn expertise : begeleiding bij levensvraagstukken van uiteenlopende aard. Traumaverwerking, depressie, kindertherapie, hoog sensitiviteit, verslavingen en rouwverwerking. Echtscheiding en verdriet. Prioriteiten stellen. Ook voor je relatie kun je bij me terecht. Ben je op zoek naar een nieuwe levensgezel?

Wat mijn cliënten erg in mij waarderen is mijn doortastende en pragmatische manier van werken met vaak al snel werkende resultaten

Maandenlange therapie is zeker niet altijd nodig. Met een heldere en krachtige manier van werken en begeleiding maak je sprongen. Ik overdrijf niet,  de meeste cliënten geven na enkele sessies al aan dat ze verschil merken en dat dingen/zaken in het leven ten goede gaan keren. Verandering………. Een boost.(extra energie om de draad te hervatten of vernieuwen)

Nascholing heb ik o.a. gevolgd voor EMDR: een van de meest toegepaste methodes bij psychisch trauma en verslavingen. Na 1 sessie al te merken.

Ook De Kleine Tiki, een school voor innerlijke ontwikkeling en coaching waarbij ik heb geleerd om met creatieve middelen met kinderen en volwassenen te werken.

Verder: Open Universiteit Organisatiekunde en Personeels- beleid. Zoeken naar een richting die bij je past.

Familieopstellingen

PSBK bij NVTH. (verdieping Psychopathologie onder auspiciën van Psychiater)

Kwantumgeneeskunde

Tevens geregistreerd: gcoach.nl