Ervaringen

Ervaringen

Op deze pagina treft u ervaringen van cliënten aan zodat u zich een beeld kunt vormen.


September 2022

Renate heeft mij geholpen om meer inzicht te krijgen in hoe mijn (adhd)brein werkt. Daarnaast heb ik, door te praten en oefeningen te doen over gevoelens die ik had en niet altijd kon duiden, onderwerpen waar ik mee worstelde een plekje kunnen geven. Ik vond het fijn dat we het over uiteenlopende onderwerpen konden hebben, van business tot zelfbeeld, en van relaties tot toekomstplannen. Renate ziet je echt als mens, ziet de potentie in je én durft door te vragen op de dingen die je zelf misschien nog uit de weg gaat, maar wel op een hele fijne, open manier. Ik heb onwijs veel aan onze gesprekken gehad!


Maart 2013

De volgende ervaring is van een trotse moeder en haar kind die samen aan de slag gingen:

Hoi Renate,

Het gaat goed! De mindfulness training helpt me enorm! Ik ben op de goede weg en ga er alles aan doen om dit vol te houden en niet terug te vallen in m’n oude patroon.

En K. heeft vanmorgen haar spreekbeurt over NLD gedaan. We hebben hem afgelopen weekend wel 30 keer geoefend samen…. Ik was erbij en ze ging als een speer: wat een kanjer om er zo te staan en je zo kwetsbaar op te stellen!!! Naderhand kreeg ze groot applaus van de kinderen en gingen de kinderen met vuisten op tafel roepen “een 10, een 10, een 10”! Toen de juf na even denken zei dat ze een 10 gaf (dat heeft ze nog nooit gegeven) sprongen de kinderen juichend van hun stoel, een moment om nooit meer te vergeten voor K. en ook voor mij!

Je begrijpt, we kunnen op dit moment de hele wereld aan. Jij bent ook nog genoemd in de spreekbeurt bij ‘wie helpen mij’.  En jij mag zeker ook trots zijn, ook jij hebt je steentje bijgedragen aan hoe K. daar (letterlijk en figuurlijk) staat en zich sterk en veilig genoeg voelt om zich zo kwetsbaar op te stellen. De NLD trainster van K. had trouwens dezelfde bevindingen als jij: onzeker, wil niet opvallen (dus niet afwijken), weinig zelfvertrouwen (al heeft dat vandaag een flinke boost gekregen!). Je hoort van ons!

Groetjes E.